Новини з Австрії

Щосуботи під час Адвенту громадський транспорт Відня буде працювати з більш короткими інтервалами

Для багатьох прямо перед Різдвом починається сезон покупок різдвяних подарунків. Шопінг-тури зазвичай супроводжуються кожен рік втратою часу в пробках і довгим пошуком місця на парковці. Тому Wiener Linien рекомендує всім пересісти на громадський транспорт.

У всі чотири суботи «Адвенту» громадський транспорт буде проїжджати по найпопулярнішим торговим вулицях і центрам частіше, ніж зазвичай. Крім того, Wiener Linien об’єднує численні маршрути автобусів і метро навколо найпопулярніших торгових вулиць і торгових центрів міста за чотирма передріздвяними суботами.

Таким чином, 7, 14 та 21 грудня лінії метро U1, U3, U4 і U6, а також маршрути трамваїв 43, 46 та 49 будуть працювати з частішими інтервалами, ніж зазвичай. У програму включені й автобусні лінії 14А, 22А, 24А, 57А і 59А, які теж будуть їздити по торгових вулицях частіше, ніж зазвичай.

Із-за великої кількості відвідувачів на Mariahilfer Straße міські автобусні лінії 1А, 2А і 3А будуть закриті чотири суботи. У ці дні Mariahilfer Straße буде призначений для пішоходів. Проте до неї також можна дістатися на громадському транспорті.

Докладні зміни можна подивитися тут

За матеріалами:https://www.vienna.at/
Фото: https://www.instagram.com/francesco_treu/

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України