Політика

“Запитав: чий Крим – відразу в рило”, – Портнов запропонував своє “рішення” проблеми цілісності України

Прихильник Януковича і “русского мира” пропонує в наступний раз особливо не церемонитися і одразу наносити фізичні каліцтва всім, хто вголос виголосить слова про збереження територіальної цілісності нашої країни

Про це повідомляє видання Діалог.

Одіозний юрист, екс-радник Віктора Януковича Андрій Портнов, відомий своїми різкими і неадекватними заявами на адресу родичів жертв Майдану і прихильників територіальної цілісності України, пішов ще далі і запропонував бити в обличчя всіх, хто задасть питання “чий Крим”.

Коментуючи недавні події навколо приїзду російської блогерши Олександри Митрошин до Києва, де їй поставили незручне запитання щодо приналежності Криму, Портнов пише в своєму “Телеграмі”:

“У мене з’явилося раціоналізаторська і приваблива пропозиція. Якщо ще раз почуєте десь аналогічне питання, відразу бийте в нахабне і тупе рило. За тупість і класову приналежність до рагулів. Це має стати загальнонаціональною флешмобом, – запитав “чий Крим” і відразу отримав в рило “, – так написав Портнов у своєму акаунті, знову показав своє гниле нутро і реальне ставлення до України.

Для всієї повноти картини варто нагадати: недавно в Києві “засвітилася” російська блогер Олександра Митрошина, яка в 2017 році відвідала окупований Росією Крим в порушення українських законів. Активістів, які ставили їй незручні питання, почали бити відвідувачі, а пізніше приїхала поліція і фактично поставила їх на коліна.

Пізніше всіх відпустили, але проти них незабаром може початися суд. У той же час сама Митрошина, яка відвідувала Крим і підтримувала російське вторгнення на український півострів, назвала українських активістів “провокаторами”.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України