Техно

Вибираємо дитині планшет

Швидкість, з якою діти освоюють нове, дивовижна. Щоб розібратися, як працює свіжокуплений телефон або планшет, дорослому потрібні як мінімум мануал, дзвінок другу та Інтернет. Дитині ж досить просто отримати в руки гаджет. Повірте, навіть у тому пристрої, який мама з татом вивчили вздовж і впоперек, він знайде такі функції, про які вони навіть не підозрювали …

Перш за все, визначитеся яка мета покупки планшета для дитини. Для чого він йому необхідний? Можливо, ви просто хочете чим-небудь зайняти дитячі руки під час далекої поїздки, а ймовірно, ви просто хочете побалувати дитину цікавою і розвиваючою іграшкою. За допомогою можливостей планшета ваша дитина зможе навчитися різним цікавим речам, захопитися читанням дитячої літератури, або просто спокійно грати вечорами в своїй кімнаті.

Якщо основна мета покупки все-таки гри, то визначитеся з тим, яким саме іграм віддає перевагу ваша дитина – від цього залежить модель відеокарти. Чим складніше функціонал гри, тим краще повинна бути відеокарта. Великий вибір планшетів ви знайдете на сайті . Сайт компанії Hotprice дозволить вам порівняти характеристики товару та ціни на товар з різних інтернет-магазинів. Також ви можете слідкувати за акційними пропозиціями.

Важливим чинником при покупці планшета для дитини є міцність корпусу. Кращим рішенням є вибір планшета з металевим корпусом, а от від пластикової ненадійною конструкції краще відмовитися. Пов’язано це з тим, що дітям властиво все упускати, причому не по одному разу, і не завжди випадково. Найкраще заздалегідь убезпечити себе.

Оптимальний розмір планшета для дитини 7-8 дюймів по діагоналі. Такий планшет є зручним у плані ігор, легким для використання, витривалішим, ніж планшет з 10 дюймовим екраном.

При виборі матриці поверніться до первісної мети покупки. Якщо дитині потрібен планшет для ігор, то дисплей повинен бути яскравим і барвистим, а для цього якнайкраще підходить матриця IPS. Якщо ж ви купуєте планшет для нерегулярного використання, можна заощадити, придбавши модель із звичайною TFT матрицею.

Для використання планшета в поїздках і подорожах краще придбати модель з наявністю 3G модему. Якщо ж планшет необхідний лише в домашніх умовах, то можна обійтися і без нього.

І ще один нюанс, який варто враховувати при покупці, це час роботи від акумулятора. Для домашнього користування підійде планшет, який може працювати від акумулятора протягом 3-4 годин. Для далеких поїздок знадобиться акумулятор, що дозволяє працювати автономно більше 6 годин.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України