Авторські статтіНовини

Вчені з’ясують, чи можлива любов і шлюб з роботами

Вже найближчим часом у Великобританії розпочнеться конференція, в рамках якої буде піднято питання про те, чи етично людям мати статеві стосунки з роботами. Конференція буде носити цілком резонну назву «Технологія та близькість: Примус чи вибір?». Проходити вона буде в університеті Салфорда. На конференції зберуться науковці з усього світу, які будуть дискутувати на цю тему.

В якості окремого питання, буде піднята тема про можливості платонічного кохання і навіть любові і шлюбу між одиницями техніки, які покликані полегшити життя людству. Один з організаторів заходу впевнений, що людина ніколи не зможе повною мірою полюбити штучний інтелект, наскільки майстерно він б не імітував спілкування і манери живої людини, але підсвідомо власник буде усвідомлювати, що це лише «набір кодів».

Таким чином, упевнений вчений, що робот буде«, створений для задоволення» машиною, романтичні стосунки з якою неможливі ні при яких умовах. Тим не менше, не всі дотримуються подібної точки зору. Раніше вже йшлося про те, що через десять років секс з роботами може стати настільки популярними, що пережене за популярністю традиційний.

 

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України