Авторські статтіДуховне

Відомий баскетболіст розповів про свій духовний досвід

Джеремі Лін відновлюється після операції на коліні, і його хвилює, щоб цей процес реабілітації не заважав його взаєминам з Богом.

В електронному листі, який він відправив у свою молитовну групу під назвою «Запит про молитву Джеремі Ліна №35» минулого тижня, баскетболіст повідомив, що він вже ходить без милиць після операції на коліні, яку він переніс у жовтні. Коли він просив людей молитися за коліно, то також говорив про важливість підтримки своїх пріоритетів.

«Я також хотів би прославити Бога і подякувати вам, друзі, за всі молитви, що стосуються мого коліна. Слава Богу, що все добре », – писав він. «Будь ласка, продовжуйте молитися, щоб моє коліно і тіло успішно відновлювалися, і щоб мій розум не дозволив реабілітації стати більш пріоритетною, ніж Христос. Це завжди спокуса, коли в мене в житті великий виклик».

Це не перший випадок, коли Лін попросив людей молитися, щоби Бог залишався для нього важливішим за його спортивні заняття. У 32-му молитовному листі, скерованому в молитовну групу у вересні, Лін зізнався, що баскетбол мало не став його кумиром.

«Я підніс баскетбол на п’єдестал, але він і став моєю ахіллесовою п’ятою», – писав Лін. «Будь ласка, моліться, щоб я просто зосередив своє серце тільки на Бога та був настільки зосереджений на Ньому, щоб усе інше у світі здавалося несуттєвим. Я справді хочу, щоб у цьому сезоні я був зосереджений на Бозі!»

«Важливий аспект віри, про який я нещодавно довідався, це випробувати Бога в молитві», – писав Лін. «Не потрібно молитися якимось церковним жаргоном або використовувати екстравагантний лексикон. Просто треба прийти до Нього таким, який ти є, тому що Він любить нас безумовно».

Спортсмен сказав, що йому легше молитися, коли він звертається до Бога як до Небесного Отця.

«Я – той, хто завжди використовує слово «Бог» під час моєї молитви, але я активно намагаюся замінити його на слово «Отець». Це допомогло мені наблизитися до Господа», – сказав Лін. «Немає чарівних слів або формули, Він просто хоче проводити зі мною час і мати взаємини. У результаті, мої молитви стали більш природними, вразливими і глибокими!»

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України