Авторські статті

Нехай народження Ісуса принесе нам не тільки радість, а й хорошу перспективу для нашої держави

6 січня 2014 року Голова Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок та инші лідери опозиції привітали усіх українців із Різдвом Христовим зі сцени Майдану Незалежності.

У своєму привітанні Олег Тягнибок зазначив: “Христос ся рождає! Вже перша зірка сповістила про те, що Син Божий народжується. Сьогодні велике наше християнське свято. Сьогодні багато українських родин сідають за святковий різдвяний стіл, оздоблюють цей стіл традиційно – і сіно має бути на столі, і часничок, і яблука, і посередині калач. І обов’язково на тому різдвяному святковому столі мають бути дванадцять пісних різдвяних страв.

Ми шануємо нашого Господа, який народився, і маємо надію, що народження маленького Ісусика принесе нам не тільки радість. Віримо, що Він принесе добру звістку і хорошу перспективу для нашої держави. І тому в цей день, коли ми з Вами святкуємо Різдво тут, на Майдані, коли, певно, багатьом із вас хотілося б бути зі своїми родинами, а багато хто й є тут з родинами, хочу, щоб ми пам’ятали, що робимо з вами шляхетну справу. Із Божим благословенням ми боремося за майбутнє України.

Бажаю кожній українській родині, щоб Ангел-охоронець завжди був над вами. Бажаю кожній українській родині злагоди і благополуччя, добробуту і успішности. Бажаю, щоби ми всі, українці, відчували гордість за сьогоднішній день. Дякуймо маленькому Ісусикові за те, що він опікується нами, є нам дороговказом справді великого майбутнього для української держави. І нехай маленький Ісусик допоможе нам царя Ірода погнати з Печерських пагорбів!

Отож нехай Господь Бог благословляє нас, українців. Нехай ми ідемо тим шляхом, який нам призначений. Веселих вам свят, дорогі українці, на своїй, Богом даній землі. Христос ся рождає!”

Також під час виступу очільник націоналістів закликав громаду на Майдані вшанувати хвилиною мовчання пам’ять великого українця, поета, Героя України Василя Стуса.

“Сьогодні, 6 січня, маємо згадати ще одну визначну людину. На Різдво, коли ми збираємося за родинним столом, ми завжди згадуємо не тільки тих членів родини, які є навколо нас, колядуємо разом, але й згадуємо тих, які відійшли у вічність. Сьогодні, 76 років мало б виповнитися великому українцю Василеві Стусу”, – наголосив лідер “Свободи”. Опісля Олег Тягнибок разом із родиною скуштував революційної куті, відвідав намети учасників протесту, які святкують Різдво на Майдані, а також роздав вітальні листівки українській громаді.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України