Google ввів функцію «самознищуваних» листів

Автор у режимі конфіденційного спілкування в Gmail може вказати годину знищення послання, або в будь-який момент відкликати доступ одержувача повідомлення.

Популярна функція «самознищуваних» листів тепер доступна в Google. Розробник ввів новий режим для конфіденційного спілкування для своїх користувачів у Gmail, який допоможе відправнику повідомлень припинити поширення або копіювання інформації. Перед відправкою повідомлення автор може вказати дату автоматичного стирання листа – від одного дня до п’яти років. Для особливо неуважних користувачів, Google ввів ще одну функцію – якщо відправник забув вказати дату, він може в будь-яку секунду відкликати доступ до листа, і захистити свої дані, заборонивши тим самим одержувачу пересилати, копіювати, друкувати, або завантажувати вміст заблокованого послання.

Компанія попереджує, що Google не гарантує повну конфіденційність відомостей, адже розробник не може заборонити користувачеві зробити скріншот екрану, або показати діалог іншим користувачам. Не виключена ймовірність злому електронної пошти зловмисниками, а тому секретні дані краще не довіряти мережі.

Раніше Google у відповідь на звинувачення про дозвіл доступу стороннім розробникам до повідомлень Gmail запевнив користувачів електронної пошти в тому, що їх дані під надійним захистом. Керівництво пояснило, що користувач заздалегідь повідомлена дані, які зможе переглядати інший розробник – це у казано в умовах доступу.

Comments

0 comments

Про Андрій Петренко

Avatar

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

20 − twelve =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Ми виявили Ad Blocker!

Для коректної роботи порталу просимо вимкнути Ad Blocker.
На сторінках відсутня агресивна реклама.

How to disable? Refresh