Життя

20 чудес, пережитих справжніми людьми які в молитві просили допомоги та отримали її

20 чудес, пережитих справжніми людьми

Шляхи Господні воїстину невідомі! Він завжди готовий прийти нам на допомогу, навіть коли ми втратили всяку надію.

Віруючі знають, що Бог завжди творити добро для тих, хто любить Його, тому немає підстав турбуватися і переживати.

Ось реальні чудеса, розказані людьми в соцмережах:

20 чудес, пережитых настоящими людьмиShutterstock
1. Ешлі Спикнелл Джоппик.

Я знайшла роботу, а до цього залишилася без машини із-за безробіття. Банк забрав машину, а через пару тижнів мене звільнили.

Сьогодні мені прийшла новина: мене взяли на нову роботу! Я молилася про це, і Бог почув мене!

2. Діана Карденас.

Лікарі сказали, що я ніколи більше не зможу ходити. Але Христос врятував мене, і я змогла залишити інвалідне крісло. Спасибі Тобі, Господи!

3. Бетс Барретт.

Мені видалили обидві раку грудей. Я не можу жити без інсуліну: цукор вийшов з-під контролю через хімію, яку мені робили з 16 до 29 років — останні 8 років! Із-за діабету мій організм не працював.

Але я пройшла через все і відчуваю себе прекрасно! Лікарі не можуть повірити, як це можливо, але я знаю, що це все Бог!

4. Беккі Сауседа Норман.

Ісус врятував мого 13-річного сина від раку! У мого сина діагностували альвеолярну рабдоміосаркому на 4-й стадії. Це рідкісній вигляд дитячого раку, і його не могли видалити, тому що пухлина була дуже близько до мозку.

Але після 10 місяців хімії та радіотерапії Бог врятував нашого хлопчика від зарази! Я молилася щодня — і мої молитви були почуті!

5. Сінді Паксон.

У 2006 році я зламала хребет. Лікарі не могли нічого зробити з жахливим болем, яка різала мою поперек. Я ледве могла ходити.

Але я пішла в церкву, хоча сін радив мені залишитися вдома, і була зцілена накладенням рук! Біль пройшла, як рукою зняло! Це бачили всі парафіяни!

6. Садденлі Шанна.

Бог зцілив мою доньку від рідкісного штаму грипу, від якого вмирали її ровесники. Мої молитви були почуті. Вона вже доросла і донині вдячна Ісусу.

7. Кенні Тредгілл.

Я три місяці сидів без роботи. Я помолився, а потім подзвонив в одне місце і щодо вакансій. В той же день я пройшов співбесіду, а 4 дні тому вже працював. Бог милостивий!

20 чудес, пережитых настоящими людьмиUnsplash8. Енджі М. Лємус.

Господь визволив мене від пухлини гіпофіза в голові!

9. Крістіан Підлогу Манаоис.

Я пережив рак і лихоманку денге — обидві хвороби в 4-й стадії! Це моє третє життя. Бог милостивий до мене.

10. Рашад Вільямс.

Бог благословив мою сестру, і сьогодні моїй племінниці 4 тижню. Коли сестра народилася, пуповина зав’язалася навколо її шиї вузлом! А сьогодні вона здорова і щаслива!

Бог врятував її дивом! Я досі віддаю подяки!

11. Лелохоноло Серекего.

Моя сім’я була дуже бідною, нам було ніде жити, а родичі ненавиділи нас. Але милістю Божою ми видерлися. Ми жили в гаражі, а сьогодні у моєї бабусі свій будинок, а в мами — два.

Це може здатися звичайною справою, але я знаю, що без Божої допомоги нічого б не було. Ми вірили і віримо Йому.

12. Шеррі Шей.

У липні 2007 року у мого чоловіка знайшли 4-ту стадію раку підшлункової залози. Хірург сказав, що пухлина неоперабельна. П’ять з половиною тижнів йому робили хімію та радіотерапію, а в листопаді йому стало так погано, що ми думали, що він не виживе.

Ми молилися денно і щоночі— і перша КТ показала, що пухлина зменшується. На третьому КТ вона була вже зовсім маленькою. Лікарі хотіли оперувати, але чоловік вважав за краще почекати і довіритися Господу.

І за 5 років КТ показала, що пухлина повністю розсмокталася! ОСь сила молитви! Спасибі, Господи, що зберіг мого чоловіка!

13. Ніккі Фрэнкленд.

В цьому році Бог визволив мене від стигми в оці і зцілив від мігрені. З тих пір вони не повертаються!

14. Сью Браунінг.

Бог зцілив мене від злоякісної меланоми. Слава Йому!

15. Стусани Хоскінс.

Мій син лежав у лікарні з астмою і не міг дихати. Я молилася, щоб він вижив. Через дві години йому зробили укол від алергії і дозволили нам зайти, і він дихав нормально! Така сила Бога!

20 чудес, пережитых настоящими людьмиShutterstock16. Рон Болл Фой.

Він двічі рятував мене від бездомності! Тепер у мене є безпечне тепле місце для життя! Амінь!

17. Джо Лопес.

Бог повернув мене з коми, коли вже збиралися відключати кисневий апарат. Це справді диво.

18. Кармін Марія Манибусан Амайя.

Він зцілив мою онуку Зоуі так, що їй не довелося робити операцію на серці після народження. А в 4 місяці, коли їй все-таки нікого операцію, Він послав їй швидке зцілення, і вже 5 днів тому вона була вдома, хоча передбачалося 5 тижнів у лікарні.

Тепер вона щаслива дівчинка зі здоровим серцем. Дякую, Ісусе! Молитва працює. Бог зцілює.

19. Ненсі Мелджо Наукукиди.

У тата був серцевий напад, і лікарі казали, що він не виживе. Але ми молилися до Бога кожен день, Він бачив кожну нашу сльозинку і біль в серцях, і Він зцілив тата в ту же тиждень. Навіть лікарі і медсестри здивувались і казали, що він дивом вижив.

20. Самеді Ув.

У мене була хвороба печінки. Але я був спокійний і звернувся до Ісуса. Він повністю зцілив мене! Амінь!

20 чудес, пережитых настоящими людьмиJesus Notion

Істинно кажу вам: якщо ви будете мати віру з гірчичне зерно і скажете горі цій: «перейди звідси туди, і вона перейде, і нічого не матимете неможливого для вас…

(Св. Євангеліє від Матвія 17:20)

А ви часто звертаєтеся до Бога з молитвою?

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України