Економіка

1715 тонн продукції у жовтні відвантажив замовникам Енергомашспецсталь

За жовтень Енергомашспецсталь відвантажив 1715 тонн опорних та робочих валків, роликів, колон, хвостовиків, дисків, днищ, обичайків, фланців, цапф та інших виробів.

Про це передає Голос українською  з посиланням на Металлургпром.

Основними споживачами української металопродукції стали компанії, розташовані у Фінляндії, Америці, Італії, Бельгії, Австрії, Німеччині та інших країнах. Вироби з маркою ЕМСС були відвантажені на металургійні заводи ArcelorMittal, General Electric, Lasco, Eurohuolinta OY, Presezzi Extrusion та інші компанії.

Більшість продуктів що постачаються – продукція для атомної галузі, у тому числі для закордонних атомних електростанцій АЕС «Аккую» (Туреччина), АЕС «Куданкулам» (Індія), АЕС «Сюйдапу» (Китай) та АЕС «Тяньвань» (Китай) .

У жовтні Енергомашспецсталь завершила виготовлення двох унікальних опорних валків по 207 тонн. Довжина кожного виробу становила майже 11 метрів, діаметр бочки – 2,25 метра, довжина бочки – 4,9 метра. Валки-гіганти призначені для експлуатації в товстолистовому стані гарячої прокатки «5000».

Цього ж місяця на ЕМСС на замовлення General Electric було виготовлено та відвантажено Замовнику два хвостовики та два диски для Блоку № 4 АЕС «Аккую». Загальна маса заготовок – 160 тонн.

Для АТ «АрселорМіттал Теміртау» (Казахстан) було виготовлено та відвантажено ще один шлаковоз масою 48 тонн, призначений для транспортування рідкого розплавленого шлаку в чаші ємністю 16 кубометрів.

Також частина продукції була виготовлена ​​для українських підприємств «Азовсталь», «Запоріжсталь», «Дніпроважмаш» та «Укрмехцентр».

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України