Зірка фільму «Трансформери» розповів про свою віру в Бога

Фільм «Трансформери: Останній лицар» приніс своїм творцям понад 600 мільйонів доларів. Популярність фільму допомогла акторові Ремі Аделіку стати відомим і поділитися своєю особистою історією, пише CNLNews.

В інтерв’ю «Євангельському віснику» Аделік сказав: «Я намагаюся бути світлом, куди б я не пішов. Я намагаюся усвідомлювати, що я несу присутність Бога. Що б не відбувалося навколо мене, я в слухняності Богу. Я намагаюся бути слухняним і перебувати в молитві і читанні Слова Божого. Незалежно від Вашої ситуації, незалежно від того, з якими перешкодами Ви стикаєтеся, довіряйте Богу».

Роль Аделіка у фільмі режисера Майкла Бея – це проривна роль для колишнього солдата військово-морського флоту, який недавно поділився своїм надзвичайним шляхом по вірі.

Ремі розкішно жив в Західній Африці до 5 років, коли помер його батько, і уряд Нігерії захопив активи його сім’ї. Ця втрата врешті-решт змусила його з матір’ю втікати в Нью-Йорк.

Життя була непростим. Ремі згадав: «Ще з юності я завжди хотів контролювати своє життя. Коли мені хотілося чогось, якщо мені доводилося, я готовий був зробити все що завгодно, щоб отримати це … Мені важко довіряти людям … Мені важко довіряти будь-кому і будь-чому, крім себе самого».

Ремі зв’язався з поганими компаніями. «Живучи в Бронксі в 90-і роки, я брав участь у деяких досить поганих діях», – сказав він «Євангельського віснику».

«Я крав на роботі, обманював, продавав наркотики, вештався з неправильним натовпом. На той час, коли мені було 19, у мене було багато грошей».

Він безглуздо пропалював роки, поки не відчув, що почув голос Бога, який сказав йому приєднатися до військових. Він також згадав про команду військово-морської еліти, яку він бачив у фільмі Бея.

Він приєднався до військово-морського флоту. Це велика честь, якої удостоєні тільки 15-20 відсотків учнів.

За події 13 років після початку служби Ремі знайшов свою віру і в кінці кінців став молодіжним пастором і мотиваційним оратором.

«Коли Бог щось починає, Він вірний і завершить це, незалежно від того, з якими перешкодами ми стикаємося», – сказав Ремі.

«Протягом всього мого життя Бог показував, що у Нього є план, і Його план кращий, ніж мій план. Бог не може давати нам те, що ми хочемо весь час, але Він дасть нам те, що нам потрібно».

Акторська кар’єра Ремі – ще один натхненний Богом шлях. Він також почав співпрацювати з режисером Майклом Бейєм, чиєю роботою він захоплювався здаля протягом більше 20 років.

Крім роботи на великому екрані, Ремі – чоловік, батько двох дітей, і пристрасний послідовник Христа.

Comments

0 comments

Про Андрій Петренко

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

two + 16 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Ми виявили Ad Blocker!

Для коректної роботи порталу просимо вимкнути Ad Blocker.
На сторінках відсутня агресивна реклама.

How to disable? Refresh