Новини

Відбувся Форум мирянських організацій Львівської архиєпархії

29 листопада 2015 року у приміщені актового залу Львівської духовної семінарії Святого Духа (м. Львів, вул. Хуторівка, 35) відбувся Форум мирянських організацій Львівської архиєпархії, який організувала комісія у справах мирян.

Форум розпочався із Божественної Літургії, яку звершив Преосвящений владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії. У своїй проповіді Архиєрей звернувся до присутніх словами: «Бог вірить, що ми можемо робити щось доброго у цьому світі. Вірить, не перестає вірити, довіряти, бути певним, що ми багато можемо зробити. І в цьому феномен – Бог дає кожному спроможності служіння. Зазвичай, ми бачимо, що хтось має особливі здатності, особливі дари. Кожен із нас має щось особливе, це правда, але те що є необхідне лише йому … коли ми не усвідомимо собі і не почнемо жити цією свідомістю: що я є цінний і важливий в очах Божих. Бог дав мені ті чи інші таланти, але дав ті таланти не щоб я собі служив, здобував собі славу на землі … що тими талантами, які мені дав Бог, я здобував собі скарби у небі».

По завершенні молитви розпочався форум на якому було презентовано більш ніж 10 різних мирянських спільнот Львівської архиєпархії. Презентації були дуже промовисті, цікаві і повчальні. Нагадаємо, що до участі у Форумі було запрошено активних мирян та спільноти, які зорганізовані при парафіях Львівської архиєпархії.

Фото: Лілія Гуцол

Джерело: прес-служба Львівської архиєпархії

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України