Відбувся Форум мирянських організацій Львівської архиєпархії

29 листопада 2015 року у приміщені актового залу Львівської духовної семінарії Святого Духа (м. Львів, вул. Хуторівка, 35) відбувся Форум мирянських організацій Львівської архиєпархії, який організувала комісія у справах мирян.

Форум розпочався із Божественної Літургії, яку звершив Преосвящений владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії. У своїй проповіді Архиєрей звернувся до присутніх словами: «Бог вірить, що ми можемо робити щось доброго у цьому світі. Вірить, не перестає вірити, довіряти, бути певним, що ми багато можемо зробити. І в цьому феномен – Бог дає кожному спроможності служіння. Зазвичай, ми бачимо, що хтось має особливі здатності, особливі дари. Кожен із нас має щось особливе, це правда, але те що є необхідне лише йому … коли ми не усвідомимо собі і не почнемо жити цією свідомістю: що я є цінний і важливий в очах Божих. Бог дав мені ті чи інші таланти, але дав ті таланти не щоб я собі служив, здобував собі славу на землі … що тими талантами, які мені дав Бог, я здобував собі скарби у небі».

По завершенні молитви розпочався форум на якому було презентовано більш ніж 10 різних мирянських спільнот Львівської архиєпархії. Презентації були дуже промовисті, цікаві і повчальні. Нагадаємо, що до участі у Форумі було запрошено активних мирян та спільноти, які зорганізовані при парафіях Львівської архиєпархії.

Фото: Лілія Гуцол

Джерело: прес-служба Львівської архиєпархії

Comments

0 comments

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

17 − 12 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Ми виявили Ad Blocker!

Для коректної роботи порталу просимо вимкнути Ad Blocker.
На сторінках відсутня агресивна реклама.

How to disable? Refresh