Новини

Типи будівельного риштування

Риштування використовують для оздоблювальних робіт на фасадах будинків. Такі конструкції повинні бути надійними, стійкими, адже від цього залежить безпека працівників

При виборі будівельних лісів важливо ознайомитися з їх технічними характеристиками, оскільки для виробництва використовують різні матеріали і техніку кріплення. Компанія «Техпром» займається виготовленням і реалізацією будівельного риштування. Вибрати будівельні риштування можна на офіційному сайті tehpromproect.com.ua, менеджери проконсультують з усіх питань.

Компанія «Техпром» виготовляє кілька видів будівельних лісів. Замовники можуть вибрати відповідну конструкцію, виходячи з ваших потреб :

  • Рамні. Такі конструкції є найпопулярнішими серед користувачів. Вони не мають різьбових з’єднань, їх просто встановлювати, рамне риштування безпечне для робіт на великій висоті. Конструкції характеризуються невеликою вагою, мають достатню товщину труби для підвищеної міцності. Їх використовують для робіт з утеплення фасадів, фарбування стін.
  • Клино-хомутові. Конструкція підвищеної міцності, розроблена таким способом, щоб працювати зі складними об’єктами (стіни з ліпниною, декоративними елементами та ін.) Конструкції легко переміщати, вони дозволяють залишати проходи у вигляді арок для зручності працівників. На клино-хомутовому риштуванні можуть працювати кілька співробітників одночасно через стійкості конструкції.
  • Ригельні. Призначені для роботи на великій висоті (понад 50 м). Їх використовують у вигляді несучих стін елементів при монтажі додаткових конструкцій. Можна застосовувати зовні і всередині приміщень. Мають високу вантажопідйомність і стійкість.

Де замовити будівельне риштування

Замовити будівельне риштування в Україні вигідно в компанії «Техпром», оскільки вона займається виготовленням будівельних конструкцій. Вартість продукції без націнок посередників. У виробництві використовують тільки якісні матеріали і застосовують передові технології монтажу. Консультанти магазину допоможуть визначитися з вибором товару. Менеджер зв’яжеться у зручний для клієнта час, якщо залишити заявку на сайті. Оплата можлива готівкою, безготівковим способом, післяплатою. Виробник «Техпром» співпрацює з транспортними компаніями Делівері, Нова пошта, САТ. Вартість транспортування будівельних лісів залежить від тарифів компанії-перевізника. Доставка здійснюється в регіони країни.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України