Право

Сьогодні на Вінничині попрощалися з загиблим поліцейським Максимом Зарецьким

20 квітня куля злочинця обірвала життя 20-річного поліцейського сектору реагування патрульної поліції, який намагався врятувати напарника від нападу на їхній екіпаж під час виконання ними службових обовʼязків.

Сьогодні, 22 квітня, прощання відбулася у рідному місті Максима – Бершаді. Про це повідомили у Національній поліції України.

Віддати шану Максиму Зарецькому прийшли його рідні близькі, керівники та особовий склад поліції Вінниччини й представники органів місцевого самоврядування. Словами скорботи та живим коридором – провели в останню путь загиблого побратима колеги та містяни.

Молодий, мужній та щирий патріот своєї країни присвятив півтора року життя службі в поліції. Він сумлінно дотримувався рядків з Присяги, які колись виголосив, приєднуючись до лав Національної поліції: “Урочисто присягаю вірно служити Українському народові…”. Правоохоронці просто виконували свою роботу, аби наші вулиці були безпечні. І нам боляче від того, що за спокій іноді сплачують життям.
-Перед смертю Максим встиг поранити одного з нападників, чим врятував свого колегу, не маючи ані краплі страху та не зволікаючи ні на мить, – сказав начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Юрій Пархоменко.

Завдяки оперативній та злагодженій роботі Національної поліції, на момент прощання фігуранти, які позбавили життя молодого правоохоронця, затримані та перебувають у слідчому ізоляторі.

– Володимире Володимировичу, Валентино Володимирівно, вся поліція Вінниччини низько схиляє голови перед мужністю та відданістю вашого сина…”, – додав полковник поліції та вручив батькам наказ про присвоєння Максиму спеціального звання – капрал поліції. Посмертно…

Втрата побратима – це глибока рана та нестерпний біль, який житиме у наших серцях.

Вічна шана і слава поліцейському, який назавжди у строю.

Нагадаємо, в ніч на 20 квітня двоє військовослужбовців напали на патрульних у Вінницькій області, вони планували втекти за межами України.

22 квітня підозрюваних затримали в Одеській області.

Андрій Петренко

Останні повідомлення

Трактор ДТЗ 244: надійність і продуктивність для вашого господарства

Шукаєте надійного помічника для роботи на фермі чи в сільському господарстві? Тоді трактор ДТЗ 244…

10 години тому

Велосипеди для дітей різного віку від інтернет-магазину “Антошка”

Інтернет-магазин "Антошка": Велосипеди для дітей різного віку Інтернет-магазин "Антошка" пропонує широкий асортимент дитячих велосипедів, які…

10 години тому

Декоративна штукатурка для фасадів: практичний огляд

Чим оздобити фасад будинку, щоб він виглядав сучасно, був надійно утеплений та захищений від грибка?…

11 години тому

Avstore: Картины по номерам и алмазная мозаика для вашего вдохновения

Avstore: Интернет-магазин картин по номерам и алмазной мозаики Интернет-магазин Avstore предлагает широкий ассортимент картин по…

11 години тому

У Відні на “Великодніх гаївках” зібрали допомогу, на котру куплять три карети швидкої для України

На Великодніх Гаївках 12 травня нам вдалося зібрати 16 600 євро. Це дорівнює трьом каретам…

12 години тому

Увеличение Популярности в Социальных Сетях

В современном цифровом мире социальные сети стали неотъемлемой частью нашей повседневной жизни. Они не только…

12 години тому