Авторські статтіНовини

Новорічне привітання секретаря РНБО О.Турчинова для українців

“2017-й будет годом побед, единства и роста силы и мощи Украины!” – секретарь СНБО Турчинов написал новогоднее поздравление украинцам

У себе на Facebook секретар Ради Національної Безпеки і Оборони написавши, що дуже скоро минулий рік увійде в історію, стане її частиною.

Політик зазначив, що 2016-й дуже складний для українців, для держави.

“Перш за все – для солдатів, які стояти на фронті, обороняючи нас. Вони і в цей момент, в ці святкові дні, ведуть захист нашої держави від сильного і жорстокого ворога!”, – зазначив Турчинов.

Він попросив українців згадати їх, коли вони будуть святкувати ці дні.

Важливим в 2016 році, вважає секретар РНБО, що в перший раз за 3 рокі конфлікту на Донбасі, ВСУ не віддали ні один метр української землі агресору.

“Навіть навпаки, ми систематично виштовхуємо напавших на Україну зі своєї території”, – резюмував він.

І це лише початок, впевнений Турчинов. У наступному, 2017 році, почнуться наші перемоги, ми здобудемо єдність і зросте сила і міць України.

“Новий рік – це завжди надія на оновлення та зміни, це завжди очікування дива та святкового піднесення. Бажаю, щоб 2017 Новий рік відзначився для вас добрими справами, яскравими подіями, позитивними емоціями та новими досягненнями. Нехай він увійде у ваші оселі з світом, достатком і процвітанням. Любові вам і щастя! Нехай Господь благословити ваші родини і нашу Україну!”, – підсумував він.

“2017-й будет годом побед, единства и роста силы и мощи Украины!” – секретарь СНБО Турчинов написал новогоднее поздравление украинцам

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України