Новини

Шпигуноманія. Росія заборонила військовим виїзд на відпочинок в Україну і ще у сім “братніх” республік

У Міністерстві оборони Росії заборонили своїм співробітникам, що мають доступ до секретної інформації, здійснювати візити в низку країн світу, в тому числі 7 колишніх радянських республік.

У Міноборони РФ підготовлений список країн, куди його співробітники можуть виїжджати, передає АПА з посиланням на джерело у ЗС Росії.

Російська держава заборонило своїм військовослужбовцям проводити відпустку в Єгипті та Ізраїлі. Таке рішення пов’язане з військово-політичною ситуацією в цих країнах.

Згідно з наказом, підписаним начальником генштабу ЗС Росії Валерієм Герасимовим, підготували список країн, куди можуть виїжджати військові та цивільні співробітники Міноборони Росії, що володіють секретною та надсекретною інформацією.

У цей список включили 30 країн. Серед них: Азербайджан, Вірменія, Австрія, Болгарія, Білорусь, В’єтнам, Угорщина, Греція, Італія, Туніс, Туреччина, Україна, Франція та інші країни.

У список заборонених для поїздок країн разом з Єгиптом та Ізраїлем також входять Таджикистан, Киргизстан, Туркменістан, Естонія, Литва, Латвія і Грузія (крім Абхазії та Південної Осетії).

УНІАН

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України