Новини з Австрії

Потрійне вбивство в Австрії – за словами адвоката глава сімейства невинний

Після вбивства в Коттінгбрунне — сімейний чоловік убив свою дружину і дітей у віці двох років і одинадцяти місяців на минулих вихідних — у нового захисника підозрюваного у вбивстві Вольфганга Блашица виникли сумніви у винуватості 31-річного підозрюваного.

«Він визнав цю хворобу у собі сам, він уявляв події, яких не було насправді», — сказав віденський адвокат, який зайняв місце керівника захисту підозрюваного у вбивстві. Багато «відбувалося лише в уяві чоловіка», включаючи проблеми у відносинах і наміри дружини розлучитися, про яких підозрюваний після арешту заявив слідчим. По правді кажучи, ці двоє жили «одним серцем і однією душею», пояснив Блашиц. «Він навіть недавно купив їй нову машину і поставив басейн».

Адвокат вважає психіатричне ув’язнення для уточнення осудності 31-річного «обов’язковим» і переконаний, що потрібно «найбільш точна довідка про його душевний стан».

Однак, за словами адвоката жертви Астрід Вагнер, убита 29-річна жінка з деяких пір остерігалася свого чоловіка і навіть вжила заходів обережності, щоб подбати про її дітей, якщо з нею щось трапиться.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, 31-річний підозрюваний з турецьким корінням в недавньому минулому також радикалізував свої політико-релігійні погляди, що привело до того, що його спочатку космополітична дружина навіть змушена була почати носити хустку.

За матеріалами:https://www.vienna.at/
Фото: zVg.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України