Новини

Які є типи авіарейсів

Авіарейси умовно можна розділити на регулярні, бюджетні і чартерні. Останні два типу майже завжди виграють у ціні, але мають свої недоліки.

Маршрути прямування чартерних авіарейсів зазвичай обмежені популярними туристичними напрямками, крім того, немає ніяких гарантій придбання квитків. Посадочні місця чартерних авіарейсів зазвичай розподіляють великі туроператори і, в деяких випадках, виставляють на продаж кілька місць. Як правило, рівень обслуговування на чартерних рейсах поступається рівню обслуговування регулярних.

Бюджетні авіарейси здійснюють Лоу-кост авіакомпанії  (від англ. `low-cost airlines`), так звані лоукостери, купити дешеві квитки можна по інтернету у розділі: дешевые авиабилеты – http://aviapoisk.ru, а також знайти білети на потрібні напрямки і скласти підходящий для Вас маршрут.  В Україні така маркетингова політика серед авіакомпаній поки зустрічається вкрай рідко, але в цілому по світу досить поширена. Яким чином бюджетні авіалінії примудряються продавати квитки за дійсно низькими цінами? Відповідь проста: економія. Це, звичайно, не стосується самих літаків – вимоги безпеки однакові для всіх, адже від цього залежить найцінніше життя і здоров’я людей.  Зазвичай, бюджетні авіалінії не здійснюють рейсів, які по тривалості перевищують 4 години польоту.

Регулярні авіарейси, безумовно, комфортніші за інших. На щастя, іноді і квиток на регулярний рейс можна купити за ціною, близькою до чартеру або бюджетника. Про це піде мова далі. Дешеві авіаквитки.
Знайти квиток по акції вдається не завжди, а летіти треба. Що робити? Є деякі поради, які дозволять знизити вартість. Як вже згадувалося вище, існує найдешевша категорія авіаквитків, за якою слід пополювати. Так як таких квитків на кожному рейсі – обмежена кількість, має сенс при пошуку злегка змінити дату вильоту і прильоту, в надії, що ще залишилися квитки по тому самому дешевому тарифу. Потрібно відслідковувати інформацію перевізників і “тримати руку на пульсі”, тоді можна підібрати авіа квиток по хорошій ціні. Також авіаперевізники час від часу проводять АКЦІЇ, тоді ціна авіабілетів також суттєво знижується.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України