Авторські статті

«Його не посадять за Зеленського»: Політолог пояснив, чому Порошенко ще на волі

Західні країни мають потребу в колишньому президентові України Петра Порошенка для того, щоб при необхідності можна було надати протистояння новому главі держави Володимирові Зеленському. З такою заявою виступивши відомий політолог Володимир Корнілов.

Він підкреслив, що для західних політиків колишній гарант дуже важливий, оскільки в Україні досі немає стабільності, і на Донбасі триває військовий конфлікт, а це несе великі ризики для всієї Європи. «Вони прекрасно розуміють там, на Заході, що для Зеленського, можливо, доведеться виставляти противаги всередині України. Цим Порошенко і хоче скористатися», – вважає політолог. Також він підкреслив, що незважаючи на всі мінуси Порошенко, за 5 років свого управління Україною він зміг успішно налагодити контакти з багатьма західними лідерами, з одними він взагалі, можна сказати, перебуває в дружніх відносинах, з іншими ж підтримує менш тісні контакти.

Також він додав, що нова політична сила Порошенко входити до складу «Європейської народної партії». Колишній гарант прекрасно знає, що може знайти підтримку на цьому напрямку. Нагадаємо, що проти Порошенка порушено більше 10 кримінальних проваджень, однак на допитах він не з’єднання являється.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України