Життя

2021 рік – час прощання з токсичними людьми

Якщо 2020-й нас чогось навчив, то це розуміння того, наскільки крихке людське життя. Ми поняття не маємо, що чекає нас завтра, тому важливо докласти всіх зусиль і вичавити максимум з сьогодні.

 

Щоб відчути себе легше і додати в 2021 році життя безтурботності, найкраще, що ви можете зробити, це попрощатися з токсичними людьми, які роблять ваш світ найнещасніші. Ви заслуговуєте перебувати в оточенні тих, хто пробуджує у вас тільки найкращі, хто викликає посмішку, хто мотивує і надихає втілювати мрії в реальність.

У 2021 році попрощайтеся з тими, хто не вміє вибачатися і йти на компроміси. З людьми, які щиро вірять, що нездатні робити помилки, і відмовляються нести відповідальність за свої вчинки. Йдіть від тих, хто віддає перевагу нескінченно відступати замість того, щоб працювати над собою і ставати мудрішими і гармонійніше.

У 2021 році попрощайтеся з людьми, які кажуть, що ви дуже чутливі. Оточіть себе тими, хто розуміє, як вам непросто і як багато у вас турбот. Позбавтеся від тих, хто вірить, що ваше велике серце — це ознака слабкості, а не сили.

У 2021 році попрощайтеся з людьми, які ігнорують ваші почуття. Відмовтеся від людей, які перетворюють будь-яку дрібницю в змагання і змушують вас відчувати себе погано із-за речей, які спочатку приносили вам тільки радість.

У 2021 році попрощайтеся з людьми, які користуються вашим добрим серцем. З людьми, які пишуть вам тільки тоді, коли потребують послугу або хочуть поскаржитися на свої життєві проблеми. З людьми, яких ніколи немає поруч, коли вони вам потрібні, тому що вони приходять тільки коли це зручно їм самим.

У 2021 році попрощайтеся з людьми, які змушують вас робити те, що подобається їм, а не вам. З людьми, які змушують вас дивитися фільми, які хочеться подивитися, і пити в барах, які теж вибирають тільки вони. Попрощайтеся з людьми, які ігнорують вашу думку і не розуміють слово «ні». З тими, хто відмовляється брати до уваги ваші думки, тому що їх турбують тільки вони самі.

У 2021 році попрощайтеся з людьми, які відпускають на вашу адресу двозначні компліменти і похмурі погляди. З людьми, які змушують вас відчувати себе нікчемними і другосортними. З людьми, які відчувають радість тільки, коли принижують когось. Йдіть від друзів і родичів, не вміють вітати вас із вашими досягненнями, тому що їм більше хочеться бачити вас нещасними. Тому що голос їх заздрості звучить голосніше, ніж голос любові.

У 2021 році попрощайтеся з усіма токсичними людьми, тому що ви заслуговуєте бути оточеними сонячним світлом.

Заслуговуєте раз і назавжди вибратися з темряви.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України