Фотогалерея

10 одкровень з “Підслухано” спеціально до Дня вчителя

5 жовтня, по всьому світу відзначається День вчителя. І з такої нагоди ми вирішили зібрати секрети від учителів і про вчителів зі спільноти “Подслушано”! 🙂

1. Мені 26, я вчителька. Учні за очі кличуть мене “Саша Грей”. Нещодавно в їдальні дві колеги висловлювали мені з цього приводу співчуття, як водитися, гавкали “загальну дебілізацію”…

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

… і інтернет. Обидві величезні тітки за 50, у однієї “поганяло” Жаба, у другий — Сопля. А я своїм прізвиськом потай пишаюся : )

2. В 1-му класі я запізнювався до школи і паралельно дуже хотів в туалет. Туалетного паперу, природно, не було. Загалом, я обробився прямо в штани. Сидів біля туалету і плакав.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

Зайшла вчителька, заспокоїла і почала мене відмивати. Я є запам’ятав її фразу, що з мене коробка цукерок у майбутньому. Коли я закінчував 9 клас, у нас була прощальна зустріч. Там було багато вчителів, і я пішов в магазин, взявши її улюблених цукерок “Вечірній Київ”, тихенько до неї підійшов, вручивши їй цукерки і сказав: “Ви знаєте, за що”.

3. Вчитель біології, тільки після універу. у 10 класі потрібно було повторити тему статевого розмноження.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

Один хлопчик, зніяковіло вказуючи на картинку з жіночими статевими органами, підключивши: “А це сюди лелека залітає?” У мене істерика була, і додумався ж.

4. Працюю вчителем в школі. Настрій весняний, вирішила надіти своє красиве відверту сукню. Приходжу на урок у 9 клас. Продзвенів дзвінок, всі встають і скандують:…

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

… ВІТАЄМО! Я, звичайно, нічого не розумію до того моменту, поки учениця не питає, коли я йду в декрет… Навіть не знала як сказати, що не вагітна…

5. Працюю вчителем. Перший навчальний день. Початок уроку, всі встали. Зір у мене не дуже. Дивлюся, а один хлопчик не встав.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

Починаю говорити, щоб вставши, пояснюю, як треба себе вести (5 клас), не допомагає, підвищую голос, вже кричу. Весь клас мовчить. Підходжу ближче до цього хлопчика і розумію, що він вже стоїть, просто він зростом не вдався.

6. У 9-му класі здавала іспит з біології, і попався мені тоді квиток з питанням про білках.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

У свою чергу, я поставила наголос на “Е”, і пішло-поїхало. 5 мені все ж поставили, але вчитель до кінця мого щирого оповідання ледве стримувала сміх. Досі якось ніяково.

7. Одного разу не змогла забрати сіна після школи і попросила почекати мене біля під’їзду. Підходжу і бачу таку картину: мій син сидить поруч з бомжем-жінкою, і вони про щось розмовляють.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

Я як з ланцюга зірвалася, підбігла накричала на неї матом, а та розплакалася і пошкандибала кудись, розвертаюся, а там мій син плаче. Каже, що вона єдина, хто зміг пояснити йому тему з математики. Втім, я вчитель математики.

8. Шкільна моя подруга з фіз-рой зовсім не дружила, зате дружила з книгами, нефорами і хеві метал. І одного разу вона, особливо не виспавшись, потрапила на якийсь залік. Бігти на вулиці -дцять кіл.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

Намагалася відпроситися, але змусили. І вісь біжить вона, біжить, спотикається й падає. Просто плазом, вперед особою, на землю. І лежить, не ворушиться. Ніхто нічого не зрозумів, вчитель сивіє на біжу до неї. А вона просто впала і заснула. Заснула! Растормошили, відправили в роздягальню. А я досі ржу, як згадаю.

9. Молодша сестра вчилася в художній школі. Коли в старших класах приступили до малюнка гіпсових голів, вона випрошувала у вчителя позичити одну з таких голів. Пояснювала це тим, що їй треба будинку попрацювати над деталями, а в школі не може зосередитися.

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

Вчитель неохоче давши їй на тиждень цю гіпсову голову. На наступний ранок, нічого не кажучи мені і батькам, вона поклала її у портфель і, крекчучи від зусилля, пішла у звичайну школу. Виявляється їй гіпсова башка була вісь для чого потрібна. Їх математичка весь час повторювала фразу: “А голову ти вдома не забув(а)?”. І коли вона в сотий раз звернулася з цим питанням до сестри, забула циркуль, вона відповіла: “Ні”. І виклала на парту гіпсову голову. Всі офігіли. А училка перестала повторювати цю фразу.

10. Якось прийшов до нас у школу священик розповідати про те, що аборт – це гріх. Вислухавши його, поставила йому кілька запитань: збирає він хлопчиків і каже, що презерватив – це не іномарка, купити; чи винна дівчина після зґвалтування народжувати; якщо від пологів залежить життя дівчини, то все одно не робити аборт?

10 откровений из "Подслушано" специально ко Дню учителя

І в такому дусі ще 10 питань. Священик сказавши, що я кажу про гріх, хоча на наступний день до мене вишикувалася черга з дівчаток з питаннями. А я так, допитливий вчитель.

Читайте нас : наш канал в GoogleNews та Facebook сторінка - Новини України